CORT_0071
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/15
Comisión Delegada | 03 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A O creciente aumento da gastronomía principalmente
en España e o (bastante máis que noutros países), débese
a varias razóns.
O aumento do nivel de vida da poboación desde 1960
desde o plan de estabilización económico dos tecnóccratas
do oOpus Dei, pero sobre todo polo aumento da economía
na etapa da transición principalmente pola desaparición da dic
tadura. Debido a isto, e xunto oa crecente acentua
ción do mat mundo materialista e consumista no que
vivimos, creceu a necesidade de mostrar os demáis as a
clase social na que nos encontramos. Este tipo de actua
ción degradouse co tempo. Actualmente é certo que
moitas familias deciden ir a cear fora pero polo xeral
é para celebrar alguna data, unha una ocasión especial,
un aniversario, un cumpleanos, un recanto. Aunque este tipo
de movemento seguramente e unha moda paxsaxeira, o
contrario que co que ir de cañas cos amigos polas tardes
a ver un partido de fútbol cun bocata nun bar,
algo que se leva facendo desde moitisimo tempo atrás
e que seguramente seguírase facendo no futuro.
Outros dos elementos que amosan como a gastronomía
de calidade vai a decaer é a sobreexplotación que
lle estamos facendo . Chegará un momento no que a
cantidade de cociñeiros e restaurantes sexa tal que
será insostenible para a economía,. oO mesmo está
pasando cas gasolineras. Actualmente podemos ver unha
una cada 30 kilómetros
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra