CORT_0107
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/09
Comisión Delegada | 04 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos, a gastronomía e a cociña
foron acadando un maior éxito .
Por unha banda, é necesario destacar que
esta moda é beneficiosa xa que cada vez
son máis os ohomes que se dedican a
esta profesión o que provoca que pouco a
pouco se eliminen comentarios como que "as
mulleres teñen que cociñar xa que é o seu
labor. Ademais, ao poñerse de moda
conséguese que cada vez a máis xente, coma
alimentos saudables. Ho
Hoxe en día, existen numerosos programas
de televisión como "Master Chef Junior" o
que da lugar a un beneficio xa que
os rapaces máis novos empezaron a
saber facer pratos saudables e así,
eliminar ou intentar disminuír a obesidade
infantil.
Por outra banda, resulta gracioso que cada
vez se poña de moda algo tan habitual e
de gran importancia xa que afecta a nosa
saúde. Normalmente, sóese poñer de tendencia
aspectos relacionados coa forma de vestir, entre
outros. Dámoslle máis importancia a ter un Iphone 7
ou unhas aAdidas que a estar san. O que provoca que
esta idea se transmita e os nosos fillos se convirtan en materia
listas.
En conclusión, debemos divulgar aquelas modas
que resulten plenamente beneficiosas, como o
"running" ou mesmo a gastronomía e empezar
a pensar se o que realmente triunfa é o
mellor para o futuro.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra