CORT_0115 ABAU/2016-2017/CD04/xuño/17
Ano de redacción 2017
Curso 2º de Bacharelato
Comisión Delegada 04
Convocatoria de exame Xuño
Xénero Argumentativo
Materia Lingua e literatura galegas
Tema A gastronomía
Número de palabras 277
Número de lemas 119
Densidade léxica 43
Número de enunciados 11
Media de palabras por enunciado 25.18
Número de palabras do enunciado máis longo 40
Número de palabras do enunciado máis curto 10
Número de parágrafos 6
Media de enunciados por parágrafo 1.83
Opcións de visualización
Texto: Transcrición completa Versión final estudante Estándar ortográfico Estándar morfolóxico Estándar gramatical Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Cores Aliñación <pb> <lb>
Anotación: Lema estándar Clase de palabra (estándar) Clase de palabra (orixinal) Tipo de desviación do estándar Fonte da forma non estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na actualidade a gastronomía acadou moita importancia
debido a que agora a xente innova os pratos e fanos
para que sexan agradables á vista .
As causas deste aumento na importancia da
gastronomía e son diversos . A xente o que quere é
que queden ben feitos , que sexan agradables á vista
e así poder publicar fotos destos . A cantidade é
algo que deixou de importar para darlle
importancia á preparación .
Tamén o que fan é prepar a comida con materias
primas que é algo que lle chama a atención á
xente . Preparalas con vexetais tamén é algo moi de
moda debido a toda esta xente que está en contra
de comer animais ou produtos relacionados cos
animais .
Aínda así , isto non é un traballo fácil porque se
necesitan moitas horas para falar do menú , adecualo
e facer que saia rendible economicamente . E isto é
algo que moita xente non sabe e non se lle da o
valor que ten , xa que a xente pensa que é chegar ,
pedir e comer pero non porque este t para poder
facer isto hai moito tempo detrás .
Tamén chaman aos consumidores mediante produtos
propios dese lugar e comidas típicas que é o que
lle chama a atención aos extranxeiros .
En conclusión , a popularidade da cociña tamén ben
ven dada pola televisión ou polas novas tecnoloxías
porque agora os que teñen importancia saen na televisión
e gañan moitos cartos e isto fai que cada vez haxa
máis xente traballando disto . As novas tecnoloxías como
os telefonos móvb iles tamén teñen que ver porque os
usuarios colgan a comida e o lugar onde é , e á
xente chamalle a atención polo que despois van a ese
restaurante a comer .
Lenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra