CORT_0142
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/05
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 148 |
Número de lemas | 95 |
Densidade léxica | 64 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 21.14 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 30 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 17 |
Número de parágrafos | 4 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.75 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos nosos días é habitual que un grupo de amigos, unha
familia ou unha parella vaian comer nun restaurantes os fins
de semana. Podemos ver unha gran oferta gastronómica nunha
mesma cidade, cociñados distintos e mesmo comidas tradicio
nais de lugares lonxanos.
A cociña, é agora entendida case como unha arte, debido
a súa costosa elaboración e a trata importancia da boa
materia prima. Pero tamén é certo que algúns sectores gastronó
micas, dende o meu punto de vista, levan esta a esta elabora
esta elaboración demasiado lonxe.
Como todo sector artístico acaban levando ás artes a
ao mundo do consumismo e o capitalismo, xa que
ofrecen elaboracións cada vez máis sinxelas e menores
cun precio moi elevado.
Aínda así, é
Ademais, co xa mencionado antes, de ter preto de nós
distintas gastronomías, podemos enriquecer a nosa propia a
longo prazo,. algo que dDende o meu punto de vista é a
calquera cousa que enriqueza culturalmente é beneficioso
para a sociedade.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra