CORT_0143
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/06
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía é un ámbito que está
acadando cada vez máis popularidade tanto en
España como noutros países do mundo. Ata hai
Antigamente, non se lle daba tanta importancia,
un unhas dédcadas era irrelevante, dado
que había cousas máis importantes como os
conflictos bélicos (guerra civil, I e II Geuerra Mundial),
polo que a comida só cumpliía a función de
garantir a supervivencia ante a situación de
miseria e pobreza que había daquela.
Non obstante, tras o desenvolvemento unha vez
rematado rematadas as guerras e o posterior desen
volvemento social e económico dos países europeos,
prodúxose o produciuse o boom da gastronomía,
especialmente no século XXI. Un caso moi conecido
en España é o programa de Masterchef, que
acada un considerable num porcentaxe de audiencia
tcada vez que o emiten. A partir de A partir de
aquí moita xente preguntarase: éE o seu exito a que se
debe? debe? O lóxico sería que o ser un programa
de cociña, o interese estará en aprender e coñecer
máis sobre a gastronomía española, pero en reali
dade non é así. A humillación constante a que
é sometida os concursante polo xurado, causa moito
morbo e diverte moito a audiencia.
A gastronomía todavía segue crecendo aínda
hoxe, polo que seguirá sendo unha tendencia
no futuro.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra