CORT_0240
ABAU/2016-2017/CD07/xuño/06
Comisión Delegada | 07 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita
popularidade xa que moitos cociñeiros tiveron a idea de innovar
e facer pratos diferentes a través de novas técnicas pero sempre
conseguindo que teñan sabor.
Cos novos programas de televisión a cociña acadou máis importancia
da que tiña e moitos máis nenos ou adolescentes comezaban a
ter a idea de adicarse a isto cando medraran, pero, na miña
opinión, non deixa de ser unha moda, xa que si comezan a
facer un programa de outra temática e que guste aos espectadores,
conseguirase que medre a popularidade de outra profesión.
En cambio, como dixen ao principio, si que é verdade que melloraron
a técnica na cociña, é o que se chama "cociña moderna", na que
son capaces de facer pratos con nitróxeno líquido por exemplo.
Aínda que fai fa tes que ter experiencia para lograr facer bos
pratos a través desta técnica, é algo que chama a atención dos
xóvenes e isto implica gañar popularidade.
En conclusión, si que é veda verdade que a cociña está gañando
popularidade pero non so polo seu avance na técnica de cociña,
tamén pola súa publicidade na televisión a través de programas,
por iso sóo é unha moda na miña opinión, e acabará cando
rematen os programas ou cando a xente deixe de velos.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra