CORT_0674
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/14
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 265 |
Número de lemas | 135 |
Densidade léxica | 51 |
Número de enunciados | 11 |
Media de palabras por enunciado | 24.09 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 32 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 12 |
Número de parágrafos | 6 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.83 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
O ámbito da hostelería está a desenvolverse cada día pois máis pois
pouco a pouco créanse novas novedades, propias do cociñeiro
ou inspiradas en pl pratos doutros países.
Hoxe en día existen unha gran variedade de programas de televisión
que falan sobre o ámbito culinario e da nutrición, ben sexan
cunha intención propagandística, ben se trate dun concurso,...
Non vexo innecesaria a figura dos gastrónomos pois axuda a
saber qué tipo de comida te se pode un atopar en cada restaurante
en canto á calidade.
O sector hosteleiro hosteleiro acadou moita fama nos últimos
anos posto que foron aparecendo cociñeiros con técnicas culinarias
diferentes e innovadoras. Ademáis, a calidade de gran parte
dos restaurante foi mellorando co paso do tempo. Existen algúns
"chefs" que se adican a axudar as condicións doutras cociñas
para que poidan ser recoñecidas ao igual que eles.
O positivo que ten este ámbito é que podes encontra atopar
desde os sabores máis usuais aos máis exóticos, pois existe
unha gran variedade de combinacións posibles entre comidas
de diferentes países.
Por outro lado, podemos atoparnos con algúns restaurantes
onde apreciemos que a comida é de mala calidade, está
en mal estado ou que non sepan preparala no seu punto.
Por iso é que é necesario que na cociña haxa unha evolución.
Tamén hai que dicir que débese se debe saber como vender
os pratos e onde situar os locais ou restaurantes ou locais,
xa que este feito pode afectar que vaia mellor ou peor
ao negocio.
Considero que para traballar nunha cociña é necesario ter
certo nivel e tratar sempre que os clientes estén satisfeitos sempre
para así alcanzar maior popularidade.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra