CORT_0715
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/06
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía gañou popularidade coa entrada de este ámbito nos
medios de comunicación, gañando especial fama coa súa exposición na televisión,
o que comezou como un simple programa de cociña onde unha persoa limitabase
a ensinar de maneira rápida e sinxela pratos básicos para o día a día, obxecto
d. Cuxos televidentes eran na súa maioría homes ou mulleres que buscaban cociña
aprender un prato para cociñarlle aos seus fillos sen un afán realmente
de buscar entretemento entreterse, acabou convertíndose en programas
de cociña focalizados para toda a familia, como un programa máis para
divertir á xente onde a comida chega a pasar a un segundo plano.
Este proceso vai directamente enlazado co cambio de mentalidade da sociedade
e os costumes, a xente agora busca na televisión un medio para evadirse,
non para O cambio p na cociña para aumentar asií a demanda e
o coñecemento e interese por esta ela é o que fixo dos programas de cociña un medio máis de entretemento. Por outra parte, apartándose dos medios encóntrase
a gastronomía como arte, é dicir, enfocada para crear beleza nos pratos e non
só darlle relevancia a cociñar, senón a crear, esta tendencia fíxose popular
porque a sociedade avanza e con ela novas técnicas e utensilios que fan posible
a creación de verdadeira beleza nos pratos de comida.
Esta moda penso que non ten por que ser pasaxeira, a cociña tradicional sempre
vai estar presente, mais agora compartirá o seu posto coa cociña innovadora.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra