GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0154

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/17

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras176
Número de lemas84
Densidade léxica48
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado29.33
Número de palabras do enunciado máis longo42
Número de palabras do enunciado máis curto21
Número de parágrafos5
Media de enunciados por parágrafo1.20

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Non son unha persoa á que lle importe demasiado o tema da gastronomía, eu prefiro comer o que me pon poñen no prato e non pensar si está mal feito ou non. Pero supoño que tamén é porque non sigo moito a moda; pero hai xente á que e que probablemente sexa por tendencia.

De ser así a segunda opción, non creo que interesarse por algo porque está de moda sexa demasiado correcto, dado que moitas persoas se adican a elo profesionalmente e probable quizais non lles guste que a súa profesión sexa coñecida solo pasaxeiramente.

Aínda que non creo que sexa algo que puidese durar moito, porque a maioría da xente non pensa nas elaboracións se interesa polo que hai no prato e se se pode comer.

Mais a profesión dun gastrónomo ten que ser dura nalgúns caso e non se lle estaría dando o recoñecemento que merece.

En calquer caso, a gastronomía non debería utilizarse como unha moda pasaxeira se n senon considerala como unha profesión na que tan perigosa en certos aspectos coma calquera outra.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt