CORT_0154 ABAU/2016-2017/CD05/xuño/17
Ano de redacción 2017
Curso 2º de Bacharelato
Comisión Delegada 05
Convocatoria de exame Xuño
Xénero Argumentativo
Materia Lingua e literatura galegas
Tema A gastronomía
Número de palabras 176
Número de lemas 84
Densidade léxica 48
Número de enunciados 6
Media de palabras por enunciado 29.33
Número de palabras do enunciado máis longo 42
Número de palabras do enunciado máis curto 21
Número de parágrafos 5
Media de enunciados por parágrafo 1.20
Opcións de visualización
Texto: Transcrición completa Versión final estudante Estándar ortográfico Estándar léxico Estándar gramatical Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Cores Aliñación <pb> <lb>
Anotación: Lema estándar Lema orixinal Clase de palabra (estándar) Tipo de desviación do estándar Fonte da forma non estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Non son unha persoa á que lle importe demasiado o tema da
gastronomía , eu prefiro comer o que me pon poñen no prato e
non pensar si está mal feito ou non . Pero supoño que tamén é
porque non sigo moito a moda ; pero hai xente á que sí e que
probablemente sexa só por tendencia .
De ser así a segunda opción , non creo que interesarse por algo só
porque está de moda sexa demasiado correcto , dado que moitas
persoas se adican a elo profesionalmente e probable quizais non lles
guste que a súa profesión sexa coñecida solo pasaxeiramente .
Aínda que non creo que sexa algo que puidese durar moito ,
porque a maioría da xente non pensa nas elaboracións só se
interesa polo que hai no prato e se se pode comer .
Mais a profesión dun gastrónomo ten que ser dura nalgúns caso
e non se lle estaría dando o recoñecemento que merece .
En calquer caso , a gastronomía non debería utilizarse como
unha moda pasaxeira se n senon considerala como unha profesión
na que tan perigosa en certos aspectos coma calquera outra .
Lenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descargar vista actual como txt