CORT_0159
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/22
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 277 |
Número de lemas | 126 |
Densidade léxica | 45 |
Número de enunciados | 8 |
Media de palabras por enunciado | 34.63 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 44 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 18 |
Número de parágrafos | 5 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.60 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Ultimamente a popularidade da cociña e da gastronomía aumentaron en gran medida, isto pode
ser debido a causas tan diferentes como a evolución dos medios de comunicación ou o cambio
psicolóxico da sociedade hacia o gasto do tempo libre en actividades de moda.
Nos últimos anos os medios de comunicación creceron de forma exponencial, xa non son
a televisión e a radio os medios máis importantes, internet posicionouse como o medio número 1.
É por esta razón, a popularización de internet e a súa facil accesibilidade porque modas
ou actividades como a cociña creceron enormemente. A creación de "shows" de cociña en
páxinas como "Youtube" axudaron moito o crecemento da cociña xa que agora unha
persona normal pode mirar facilmente unha receta e aprender como facela cun video en vez
de teren que descifrar un libro de recetas.
Outra das razóns polas que se xustifica a popularización da cociña como "hobbie" pode ser
porque nesta nova sociedade igualitaria os homes tamen cociñan e quizais gústanll a algunhos
gústanlle máis que a outros e son eses os que empezan a seguir a cociña etc...
É por esta razón que creo que non ten nada de pasaxeiro, cada día máis e máis xente interésase
pola cociña, e este interese e increíblemente útil, xa que axuda a comer mellor, apreciar o
traballo propio etc...
Para rematar pode decirse que o "hobbie" da cociña creceu enormemente nestes
últimos anos por razóns tan variadas como a popularización de novos medios de
comunicación ou que grazas a esta sociedade igualitaria máis xente interesouse por ela.
En xeral pode decirse que estas novas aficiones son totalmente positivas xa que
levan con elas innumerables beneficios.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt