CORT_0192
ABAU/2016-2017/CD06/xuño/03
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 06 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 114 |
Número de lemas | 78 |
Densidade léxica | 68 |
Número de enunciados | 5 |
Media de palabras por enunciado | 22.80 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 44 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 11 |
Número de parágrafos | 3 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.67 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos, así como pasa en literatura,
a gastronomía sufriu un brusco cambio coa incorporación
de técnicas novedosas, novos ingredientes...
Este cambio seguramente ven dado pola demanda,
maioritariamente de clases medias e altas, de preobaren e
novas experiencias, neste caso, gustativas.
Eu creo que este cambióo e moi positivo
no ambito da innovación en canto a t técnicas
e proceso. Sempre está ben a incorporación de
cousas novas en calqueira ámbito. Ainda así
penso que ultimamente toda esta serie " h de
gastronomía "high quality" estase a aprobeitar
das persoas ofrecendo, sobre todo, pouca comida
a prezos desorbitados, sen ningunha lóxica
aparente, agás esas clases demandantes que teñen
poder adquisitivo suficiente e das que estos
gastrónomos aproveitanse.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt