CORT_0246
ABAU/2016-2017/CD07/xuño/12
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 07 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 171 |
Número de lemas | 73 |
Densidade léxica | 43 |
Número de enunciados | 5 |
Media de palabras por enunciado | 34.20 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 52 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 9 |
Número de parágrafos | 5 |
Media de enunciados por parágrafo | 1 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
¿Cal é a importancia da gastronomía hoxe en día?
Podería chegar a dicirse que a día de hoxe a
gastronomía tratase dun dos aspectos máis importantes das
diferentes culturas xa que, en moitas ocasións pode chegar
a empregarse como signo distintivo.
Son moitos os tipos de gastronomía que poderiamos chegar
a coñecer no caso de que tivésemos ese interés, tendo en
conta que cada lugar é un mundo e en cada mundo
existen diferentes especialidades.
Moitos Algúns dos motivos polos cales a gastronomía a día de
hoxe defínese como importante é o seu destaque relacionandoa
co mundo do turismo e das viaxes, xa que en máis
dunha ocasión é esta a causante de regresos a lugares
aos que unha persoa só ten interés de visitar por
simple curiosidade.
A importancia deste aspecto pode tratarse tan só dunha moda pasaxeira pero o único que é seguro é que
continuara estando presente nas diferentes culturas por
moito tempo que pase, xa que é como un equipaxe,
e cada lugar ten o seu propio equipaxe propios.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt