CORT_0260
ABAU/2016-2017/CD07/xuño/26
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 07 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 175 |
Número de lemas | 88 |
Densidade léxica | 50 |
Número de enunciados | 7 |
Media de palabras por enunciado | 25 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 34 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 11 |
Número de parágrafos | 5 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.40 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Sen dubida a comida é un dos aspectos que máis
Sen dubida un dos aspectos que máis cambiou ao longo do tempo
foi a concepción de gastronomía, a concepción de que pratos son
realmente bós e cales non. En difinitiva, como cambiou a nosa maneira
de entender a cociña.
E é que fai anos a introducción das patacas na nosa gastronomía
foi toda unha revolución, ainda que agora para nos sexa normal. O mesmo
está a ocorrer nos nosos días, cociñeiros de todo o mundo están a
facer pratos revolucionários que quizáíis no fouturo sexan pratos o
normal.
Na miña opinión a gastronomía non é unha moda pasaxeira e
aínda que acadou moitísima importancia nos nosos días xa no
pasado tivo grandes épocas de esplendor.
Aínda así, se que é certo que grazas a importancia que acadou
esta tamén a levar un cambio na sociedade, permitindo que cada
vez máis sexa máis respetado e incluso, nalgúns casos, como arte.
En conclusión a cociña tal e como a coñecemos está a cambiar e
con ela a propia percepción da sociedade, vendo nun prato moito máis
que comida.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt