GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0260

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/26

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada07
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras175
Número de lemas88
Densidade léxica50
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado25
Número de palabras do enunciado máis longo34
Número de palabras do enunciado máis curto11
Número de parágrafos5
Media de enunciados por parágrafo1.40

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Sen dubida a comida é un dos aspectos que máis

Sen dubida un dos aspectos que máis cambiou ao longo do tempo foi a concepción de gastronomía, a concepción de que pratos son realmente bós e cales non. En difinitiva, como cambiou a nosa maneira de entender a cociña.

E é que fai anos a introducción das patacas na nosa gastronomía foi toda unha revolución, ainda que agora para nos sexa normal. O mesmo está a ocorrer nos nosos días, cociñeiros de todo o mundo están a facer pratos revolucionários que quizáíis no fouturo sexan pratos o normal.

Na miña opinión a gastronomía non é unha moda pasaxeira e aínda que acadou moitísima importancia nos nosos días xa no pasado tivo grandes épocas de esplendor.

Aínda así, se que é certo que grazas a importancia que acadou esta tamén a levar un cambio na sociedade, permitindo que cada vez máis sexa máis respetado e incluso, nalgúns casos, como arte.

En conclusión a cociña tal e como a coñecemos está a cambiar e con ela a propia percepción da sociedade, vendo nun prato moito máis que comida.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt