CORT_0718
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/09
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 180 |
Número de lemas | 83 |
Densidade léxica | 46 |
Número de enunciados | 6 |
Media de palabras por enunciado | 30 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 44 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 16 |
Número de parágrafos | 5 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.20 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos asistimos a un gran crecemento
da gastronomía, na que están a aparecer novos conciñeiros con ideas revolucionarias, que están cambiando por completo a visión
que tiñamos se tiña anteriormente da comida.
Fai uns anos era impensable a posibilidade de cociñar con
algúns elementos como flores ou algas. Estes cambios, fixeron
que un gran número de xente probase sorte na cociña, o
que está a producir unha moda que non tenpi pinta de ser
pasaxeira.
A inclusión de novos alimentos fai que se habra un mundo
de novas posibilidades,, como a inclusión de novos estilos,
nos que destacan a comida minimalista e a comida aromática.
Podería dicirse que o mundo da cociña estase abrendo de forma
que xan, xa non é un medi simple medio de alimentación, senón
que pode ser tratado como unha nova arte, no que o
sabor só é unma matiz máis xunto co olor e a forma.
A nova cociña estanos a ensinar que a comida non
é só unha forma de alimentación, pode funcionar tamén
como un arte no que introducir un novo matiz, o gusto.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt