GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0718

ABAU/2016-2017/CD21/xuño/09

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada21
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras180
Número de lemas83
Densidade léxica46
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado30
Número de palabras do enunciado máis longo44
Número de palabras do enunciado máis curto16
Número de parágrafos5
Media de enunciados por parágrafo1.20

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos asistimos a un gran crecemento da gastronomía, na que están a aparecer novos conciñeiros con ideas revolucionarias, que están cambiando por completo a visión que tiñamos se tiña anteriormente da comida.

Fai uns anos era impensable a posibilidade de cociñar con algúns elementos como flores ou algas. Estes cambios, fixeron que un gran número de xente probase sorte na cociña, o que está a producir unha moda que non tenpi pinta de ser pasaxeira.

A inclusión de novos alimentos fai que se habra un mundo de novas posibilidades,, como a inclusión de novos estilos, nos que destacan a comida minimalista e a comida aromática.

Podería dicirse que o mundo da cociña estase abrendo de forma que xan, xa non é un medi simple medio de alimentación, senón que pode ser tratado como unha nova arte, no que o sabor é unma matiz máis xunto co olor e a forma.

A nova cociña estanos a ensinar que a comida non é unha forma de alimentación, pode funcionar tamén como un arte no que introducir un novo matiz, o gusto.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt