CORT_0109
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/11
Comisión Delegada | 04 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Hoxe en día, a cociña gañou moita fama., sexa
debido a programas de televisión como Isto pode ser
debido ao auxe de programas como mMáster Chef ou
o boom da cociña innovadora innovadora (StreetXo de David
Muñoz),. Realmente, a cociña, e a comida
o arte de cociñar, xa era famoso e popular de
antes, pero debido a internet e á globalización hoxe
actualmente podemos acceder a coñecementos aos a que
antes non estaban ao noso alcance. Isto fomentase
en certa maneira a causa do gran interés que hai hoxe
pola comida sana, por ter unha boa alimentación.
Internet é o principal canle de comunicación para
todo o relacionado coa gastronomía. Cuns Podes
considerar a rede como un libro de receitas inmenso.
no que temos todas as nosas dúbidas resoltas
con só un click. Outro fenómeno de notoria presencia
na sociedade actual é o veganismo, o c algúns
se refiren a isto como unha moda, pero máis que
iso é unha forma de vida. A cociña é un
hobbie ou un traballo, pero é incuestionable que
ocupa un lugar moi importante na vida da xente,
non só para alimentarse, como era antigamente, senón
como método de expresión e de creación, para
plasmar as ideas.
Estamos agora mesmo nunha etapa de cambios, xa se
están a aplicar innovacións científicas como as impresoras
3D á comida. A xente busca outra estética máis
vangardista e rompedora
innóvase nas técnicas e mesmo na forma de
comer os alimentos.
Está claro que estamos ante unha revolución
máis que ante unha simple moda. Volve a cociña
tradicional e as receitas de mamá pero sempre
co toque do sé da nova era culinaria.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt