CORT_0155
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/18
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nas últimas décadas, a gastronomía acadou as maiores cotas de
prestixio tanto e consideración da sociedade. O que nun
primeiro momento pode percibirse coma un acto tan primario
e natural como é comer, converteuse nun arte e nun
laboratorio de experimentos e novas creacións.
Co aumento do nivel de vida da poboación, tendemos sempre
a buscar o luxo e a notoriedade, sempre semellar
superiores para o resto e val que nos valoren positivamente.
Polo tanto, ao igual que o resto de modas, a gastronomía
converteuse nunha máis. Tamén os a televisión ten moita
influencia unha vez máis, debido á proliferación de
programas e concursos de cociña que despertan a nosa
curiosidade por este mundo.
Polo tanto, como todo na sociedade actual, a gastro a afición
pola gastronomía é algo transitorio que obterá protagonismo
ata o momento en que chegue unha nova tendencia. que
Deberíamos de reflexionar acerca da caducidade de todo o
que rodea a nosa sociedade e as o vacío da nosa
existencia, deixándonos levar e dirixir tan só polo que
lles interesa aos demáis, mimiti me mimetizándonos con
eles e deixando de ser individuos.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt