GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0260

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/26

Comisión Delegada07
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Sen dubida a comida é un dos aspectos que máis

Sen dubida un dos aspectos que máis cambiou ao longo do tempo foi a concepción de gastronomía, a concepción de que pratos son realmente bós e cales non. En difinitiva, como cambiou a nosa maneira de entender a cociña.

E é que fai anos a introducción das patacas na nosa gastronomía foi toda unha revolución, ainda que agora para nos sexa normal. O mesmo está a ocorrer nos nosos días, cociñeiros de todo o mundo están a facer pratos revolucionários que quizáíis no fouturo sexan pratos o normal.

Na miña opinión a gastronomía non é unha moda pasaxeira e aínda que acadou moitísima importancia nos nosos días xa no pasado tivo grandes épocas de esplendor.

Aínda así, se que é certo que grazas a importancia que acadou esta tamén a levar un cambio na sociedade, permitindo que cada vez máis sexa máis respetado e incluso, nalgúns casos, como arte.

En conclusión a cociña tal e como a coñecemos está a cambiar e con ela a propia percepción da sociedade, vendo nun prato moito máis que comida.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt