GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0304

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/24

Comisión Delegada08
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A moda da cociña adquiriu unha importancia crecente ao longo dos últimos anos. No tema da comida, non se podería dicir que se trate dunha "moda pasaxeira" como se se tratase dunha tendencia pero si que experimentou certos cambios, adaptándose á demanda.

Estudos estadísticos recentes aseguran que o turismo aumentou en gran medida nos últimos anos, nas rexións onde se cociñaba un tipo determinado de comida. Non se trata de comida de calidade, senón comida rápida e barata para os xoves ou persoas que estaean de paso pola cidade e buscan algo rápido que levarse á boca.

Por outro lado, os restaurantes de calidade seguen existindo, aínda que os prezos son moi altos.

Os de calidade nivel intermediao diminúen a súa calidade e é ahí cando se crea o conflito.

A de

Porén, a adaptación da comida á demanda crea unha riqueza cultural, o cal beneficia sempre á rexión debido ao beneficio económico

En conclusión, a diminución da calidade da comida nos últimos anos é un feito real, mais iso non implica a chegada de turistas e un aumento auxe da economía. Ademais, os restaurantes de calidade continuan existindo e sempre hai podes elixir onde desexas ir.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt