CORT_0330
ABAU/2016-2017/CD09/xuño/03
Comisión Delegada | 09 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na sociedade actual existe un grandísimo número de restaurantes e cociñas
abertas ao público ofrecendo os seus servizos. Cada vez estes sectores van
gañando moito máis, en meirande parte polo feito de que cada existen máis
restaurantes sen preparación que abren un establecemento de este estilo sin
ter absolutamente idea do sector.
Así pois, podemos dividir os restaurantes en diversos sectores ou grupos.
uUn dos primeiros grupos serán todos aqueles restaurantes ou establecementos
que levan abertos décadas e que seguramente non pasen as medidas sanitarias
establecidas por sanidade. Cabe destacar tamén aqueles grupos de restaurantes
modernos que son os que captan case toda a atención do público, unha
atención que pode continuar cos paso dos ganos grazas a unha gastronomía
positiva, por exemplo o caso de Cambalache, unha pizzería que comezou a
aparecer en centros comerciais e nalgunhas rúas e que segue mantendo
esa atención por parte do público e dos consumidores. Por outra parte estarían
os restaurantes modernos que comezaron con moitos consumideros pero que
debido a unha gastronomía decadente foron desaparecendo pouco a pouco,
unha claro exemplo sería o famoso "Muerde la pasta" que comezou moi
forte con moitas ventas pero que ao descubrir como preparaban os alimentos
comezou a decaer.
En conclusión, un dos factores máis importantes para ter un bo negocio que
non teña problemas e ter sempre a atención e demanda do público basease
na idea de facer un bo trato da comida máis dos clientes para que estes
teñan unha boa imaxe , non como no exemplo do texto, no que os cociñeiros non
se equivocan soamente na cocción se non tamén en discutir co cliente, posto que
o cliente sempre leva razón. Ao final o máis importante é o que pensa a xente normal,
a poboación, as críticas gastronómicas xa pasaron de moda e agora as opinións
son de xente normal nos foros e redes sociais.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra