CORT_0379
ABAU/2016-2017/CD10/xuño/10
Comisión Delegada | 10 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Obviamente podemos dicir que a gastronomía
é algo que sempre estivo presente nas nosas
vidas e nas dos nosos familiares, pero de maneira
moi diferente a actual.
Antes a gastronomía estaba máis ligada ó
papel da muller; probablemente pola discriminación
desta na antiguedade. Aínda que ben é certo
que esta discriminación todavía está presente
na actualidade; "o famoso papel da muller na
cociña" xa casi desapareceu, e a gastronomía
convertiuse no divertimento e traballo de
moit@s.
Na actualidade son moi comúns os programas
sobre gastronomía, tanto a modo de aprendizaxe
ou de concurso; onde podemos destacar "Master
Cheff" e tamén "Master Cheff junior" para os
máis pequenos.
Algo verdadeiramente importante é aprender
gastronomía nas nosas vidas e sie é dende nenos
todavía mellor.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt