CORT_0395
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/03
Comisión Delegada | 11 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Hoxe en día, a gastronomía acadou moita
popularidade. Tanta, que o turismo gastronómico, entre
outras propostas culinarias culinarias, acadou é
un dos máis practicados.
Persoalmente, penso que esta nova moda no
mundo da cociña é debida á innovación nos
pratos que se realizan na actualidade. Por
exemplo, o uso de nitróxeno líquido ou de certos
alimentos, fai un par de décadas sería algo
inpensable. A verdade, e que non penso que esta
etapa gastronómica que se está a vivir sexa
unha moda pasaxeira, xa que, xunto coa ciencia,
a cociña non parará de innovar e de crear novas
técnicas de alimentos, xa sexan híbridos entre especies
ou alteracións de especies ou alimentos transxénicos.
Ademais, o turismo gastronómico, xa sexa
á Provenza ou á Toscana, está en auxe, e pare
as empresas continuaran a explotar esta
proposta faceta da cociña.
En conclusión, persoalmente creo que esta
popularidade que acadaron a gastronomía e a
cociña nos últimos anos vai a continuar aumentando por moito tempo, non creo que sexa
unha moda pasaxeira ou un cambio cultural na
nosa sociedade.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt