CORT_0397
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/05
Comisión Delegada | 11 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
É verdade que nos últimos anos o campo da hostelería e gastronomía
están en auxe.
Ademais, na zona en que vivimos
Isto débese en parte á recuperación económica, pois a gastronomía non
é barata que digamos. Máis, por outra parte, en A coruña temos unha
escola de hostelería moi boa, a de Pontedeume, de onde salen
hosteleiros moi bos. Aquí en Ferrol existe un restaurante experimental
que mezcla cociña galega con xaponesa. Así, encontramos dim sum
de churrasco, ou sargo crudo cunha salsa xaponesa. Parece que esta
tendencia vai a ser un cambio cultural, e non solo unha moda
pasaxeira.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt