GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0427

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/02

Comisión Delegada12
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos, tanto a gastronomía como a cociña experimentaron un cambio na súa popularidade, un cambio positivo.

Na miña opinión este aumento no mundo da cociña débese fundamentalmente a que se realiza a través dun ciclo, ante o encarecemento de realizar o bacharelato e posteriormente unha carreira, na actualidade moita xente decide a estudiar algún ciclo co que poder obter un traballo de maneira rápida e ademáis aforrarse así de ter que pagar a custosa carreira.

Parece ser que é unha moda, últimamente, xa que fai anos moita xente non se paraba a fixarse nos títulos de cociña que alguén puidera ter, coa posta en marcha de novas leis que aseguren a obrigatoriedade de ter unhos estudos para poder traballar, a xente comeza a decidirse a iniciar unha carreira un ciclo que lle traballo e ademáis que lle garantice a legalidade laboral no caso de producirse unha expedición., ademáis, hoxe en día é moi dificil encontrar traballo senón tes unhos estudios previos cos que calquer negocio poida evitar unha denuncia ou unha multa no caso de unha inspección.

Por estas razóns, na miña opinión é unha moda pero á vez é un cambio que chega para quedarse, xa que o seu incremento da popularidade débese sobretodo á implantación de novas leis e ao temor que provoca o feito de que tanto os negocios como as propias persoas poidan ser sancionadas por traballar sen uns estudios previos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra