CORT_0467
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/02
Comisión Delegada | 13 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | Consumo e produción |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A situación gastronómica cambiou moito na maioría dos
países de todo o mundo, cada un coa súa cultura
propia. Mais estos cambios que adoptaados polo mundo da
cociña xeráronse ao mesmo ritmo ca noutros campos.
A sociedade situación de todo o mundo evolucionaeadopta, nalgúns sectores, de
xeito espectacular. No pasado non era tanta a necesidade
da comida rápida ou "fast food", término xa adoptado
pola maioría da poboación en consecuencia desta evolución, máais hoxe en día é moi útil útil e resulta, en oca
sións, imprescindible.
O xurdimento de novas compañías que permitiron o desenvol
vemento da gastronomía foi esencial. O mundo da cociña, os
restaurantes, bares, etc, están intimamente relacionados co
mundo laboral. As xornadas son moi amplas, ás veces
o traballo está lonxe do fogar ou calquera outras situacións
obrigan aos traballadores a comer almorzar, ou cear ou
simplemente tomarse un respiro fóra da casa, por
maior comodidade.
Todos estos cambios permiten, por a modernización
de moitos sectores, neste caso do gastronómico, mais,
pola contra, contribúen á perda progresiva da cultura
culinaria.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt