CORT_0512
ABAU/2016-2017/CD14/xuño/07
Comisión Delegada | 14 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
En pleno siglo XXI, a gastronomía deu un xiro brutal
convertíndose nun fenómeno de gran popularidade a
nivel social. Sempre existiron algúns que outros programas
de televisión relacionados coa gastronomía ou a
hostalería. Isto e un fenómeno como outro calquera que
vai por modas. Ahora moitos rapazces e rapazas deciden
estudar para ser cociñeiros, e con o seu único soño e
convertirse en xente de prestixio como a que ven
pola tele.
Incluso existen diversos programas de televisión onde lles permiten
aos adultos e incluso aos máis pequenos demostrar
todo o que valen na gran pantalla e aprender cousas
novas dos mellores cociñeiros. A nivel nacional un deses
programas e "Masterchef" e "Masterchef Junior". Son
programas de cazatalentos pero a nivel gastronómico.
A verdá é que a gastronomía nunca vai pasar de
modo de maneira completa, e decir, non vai a desapare
cer, xa que realmente cada país, cada rexión... deberá
conservar os seus pratos típicos, e nos, a
poboación de este mundo, necesitar necesita seguir alimen
tándose. Hoxe en día temos cociñeiros españois moi
bos traballando fora para empresas hoteleras, restau
rantes... de certo prestixio no extranxeiro. A gastro
nomía hoxe en día é parte da nosa cultura.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt