CORT_0564
ABAU/2016-2017/CD16/xuño/11
Comisión Delegada | 16 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Hoxe en día unha das modas máis comúns e a gastronomía,
dende que este fenómeno empezou a acadar un certo grado
de popularidade sempre se valorou máis a aquelas
persoas que fosen máis directas ou críticas cáas demais
cociñeiras. O certo é que a maioría das cociñeiras
"profesionais" sempre teñen un carácter un tanto forte
como consecuencia sobre todo do estresante que pode chegar
a ser a vida na cociña dun restaurante.
Dende o meu punto de vista a maneira de reaccionar
deste cociñeiras foi utilizada por os medios de comunicación
para dar espectáculo sobre todo na televisión. Isto
acabou sendo un gran éxito televisivo, por iso a día de
hoxe a gastronomía é tan popular, xa que non hai
cousa que máis lles guste ós televidentes que ver como
unha persoa critica a outra incluso as veces faltándolle ó
respeto. Pero non todos os programas gastronómicos tratan
disto, hai moitas que mostran o mundo da comida tal e
como é.
Finalmente cabe destacar que isto é unha moda pasaxeira,
por o menos na miña opinión, e que o diía no que este formato deixe de ter éxito a moda acabará
pasando e quedarán unicamente ós que de verdade lles
gusta o mundo da cociña.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt