CORT_0576
ABAU/2016-2017/CD17/xuño/01
Comisión Delegada | 17 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Hoxe en día, a gastronomía é e a cociña acadaron
moita popularidade, xa fose polos diversos concursos ou grazas
a contas nas redes sociais.
Para comezar, está claro que críticos gastronómicos sempre
houbo e sempre haberá, pero, a día de hoxe poderíase falar
do auxe da gastronomía, debido a que moitas das súas
figuras representativas son coñecidas tanto por xovene xoves
como por adultos.
Para continuar, unha das grandes causas diste auxe son
as redes sociais, xa sexa polos famosos "influencers" que
soben fotos en restaurantes de luxo ou mesmo facéndose
as súas propias receitas, ou polas contas de Twitter que
cada vez scontan con máis seguidores.
Ademáis, deberíanse ter en contas os novos concursos e
feiras como por exemplo a feira Feira do Pulpo de Carballiño
que cada ano ten máis asistentes ou o xa famoso concurso
de pinchos de Ourense, que, aínda sendo máis recente, conta
con moita asistencia.
En definitiva, a gastronomía está de moda pero non
se trata dun cambio cultural duradeiro senón máis bien
dunha etapa dourada para ela.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt