GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0576

ABAU/2016-2017/CD17/xuño/01

Comisión Delegada17
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Hoxe en día, a gastronomía é e a cociña acadaron moita popularidade, xa fose polos diversos concursos ou grazas a contas nas redes sociais.

Para comezar, está claro que críticos gastronómicos sempre houbo e sempre haberá, pero, a día de hoxe poderíase falar do auxe da gastronomía, debido a que moitas das súas figuras representativas son coñecidas tanto por xovene xoves como por adultos.

Para continuar, unha das grandes causas diste auxe son as redes sociais, xa sexa polos famosos "influencers" que soben fotos en restaurantes de luxo ou mesmo facéndose as súas propias receitas, ou polas contas de Twitter que cada vez scontan con máis seguidores.

Ademáis, deberíanse ter en contas os novos concursos e feiras como por exemplo a feira Feira do Pulpo de Carballiño que cada ano ten máis asistentes ou o xa famoso concurso de pinchos de Ourense, que, aínda sendo máis recente, conta con moita asistencia.

En definitiva, a gastronomía está de moda pero non se trata dun cambio cultural duradeiro senón máis bien dunha etapa dourada para ela.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt