CORT_0583
ABAU/2016-2017/CD17/xuño/08
Comisión Delegada | 17 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía e a alta conciña adquiri
ronn unha gran popularidade. Na miña opinión,
creo que é debido á gran publicidade que se
lle ofrece dende todo tipos de medios de comunicación como
poden ser a o televisión televisor, a prensa e demáis.
Por outra parte, personalmente creo que é unha
moda pasaxeira, xa que, nunca tivo tanto éxito
como na actualidade nin a gastronomía nin a cociña.
Toda esta popularidade que ten hoxe en día irá
se diluindo co tempo, xa posto que, non ten
tanto interés como poden ser os deportes ou
incluso a poliítica. Pero, un poso cultural
sobre o tema quedará na cidadanía, como
fritir un ovo, facer uns macarróns., etc. O
xusto para subsistir e un pouco máis se
tes unha nai, pai ou avoa que teña inte
rese en mostrarche outro tipo de pratos que
nunca vén mal.
En conclusión, toda a popularidade que pode
ter hoxe en día a gastronomía e a cociña,
irá diminuidndo co tempo, na miña opinión. E
por suposto, as persoas que teñan interese
neste campo seguirá sendo moi boa e terá
unha gran preparación se o desexan.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt