CORT_0618
ABAU/2016-2017/CD19/xuño/02
Comisión Delegada | 19 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía é un tema ámbito l moi ben valora
do na actualidade. O desexo de probar certas comidas
e experimentar novas experiencias sempre atraxo a
moitas persoas. Aínda que sempre se arriscanse cunha
mala experiencia. Todo o mundo ten diferentes gustos
que non podense controlar, pero o riesgo de para atopar
a comida perfecta para o teu paladar é mínimo.
As distintas culturas teñen as súas propias tradicións
gastronómicas que van variando de país en país ou
incluso nas diferentes comunidades dun mesmo .
Podemos destacar que a fama da gastronomía e da cociña
aumentou grazas, a por exemplo o a programas de televisión nos que
fanse que consis
ten nun concurso do mell donde e o que mellor cociñe ou o
que máis se llo merezas gaña, por votación do público e
do xurado que proban a deliciosa comida.
Os medios de comunicación fixeron publicidade de moitos
ámbitos, non só do da gastronomía, impulsandoa hacia
a fama.
Sempre se din que se pode gañar a unha persoa polo
seu paladar e iso e tamén algo que invita a cociñar
para alguén, xa sexa para a túa familia, parella ou
amigos.
É unha ciencia complexa nque require unha certa paciencia
e técnica. Saber que especias utilizar e que cantidades
poñer. dos diferentes alimentos É algo realmente increíble e interesante.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt