CORT_0633
ABAU/2016-2017/CD19/xuño/17
Comisión Delegada | 19 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
NOS ÚLTIMOS ANOS GASTRONOMÍA E COCIÑA ACADARON MOITA
POPULARIDADE.
A gastronomía e a cociña crecen en prestixio
Gastronomía e cociña aumentan o seu prestixio
dende anos atrás.
Este fenómeno débese a varias causas como a
especialización dos cociñeiros e chefs neste
ámbito, ao descubrir novas técnicas para a
elaboración dun prato e as innovadoreas presentacións
deste, xa que como se soe dicir ás veces
entranos máis polos ollos que polo estómago.
Este gusto pola experimentación e a creación
de novos pratos provocou que cada vez fosen
máis os interesados polo mundao da gastronomía
o que ás veces ata pode chegar perigoso a ser
perigoso se en lugar de disfrutar disto o teu obxetivo
é acadar estrelas Michelín ou as mellores críticas,
pois non é o primeiro caso no que un chef leva
a un extremo negativo unha mala crítica.
A cociña debe ser valorada pero sobre todo
valorar a quen a realiza pero xa que as mellores
aínda que non sempre as mellores adxudicacións
implican a mellor cociña porque como todo,
depende en gran parte do gusto persoal de
cada un, e da cultura na que un estea
inmerso xa que o que para nós pode ser
desagradable para outras culturas é algo
completamente normal é viceversa, di tu
que os galegos adoitamos comer grilos ou gatos,
pois se non o facemos probablemente sexa
porque nunca adoitamos facelo.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra