CORT_0668
ABAU/2016-2017/CD20/xuño/08
Comisión Delegada | 20 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
É certo que a cociña e a gastronomía é acadaron moita
popularidade nos últimos anos, convertíndose nun dos pilares
económicos para moitos países.
Por unha banda, a gastronomía é, ao igual que a pintura
ou a música,, unha vía de creación, só que neste caso
culinaria pero coma cunha intención parecida común ás
anteriores artes: a de producir pracer ao seu espectador,
no caso da cociña, de calquera degustador que persoa que
deguste un prato. de comida. Ademais, para algúns países
como Italia ou España, é un símbolo da súa
identidade e e e é certo que ao ano moit a gran
maioría das persoas que viaxan a estes países non poden
resistirse a súa gastronomía, unha das razóns do
impulso culinario nos últimos anos.
Por outra banda, hai que ter en conta que ao longo do
tempo as preferencias na cociña respecto á cociña
cambiaron, ao igual que o resto das artes,. Antes podía
gustar máis unha comida máis abundante e agora
céntrase na calidade máis que na cantidade, tendo
en conta tamén as avances tecnolóxicas q en
en conta cómo afectaron os avances tecnolóxicos na gastronomía.
En conclusión, a gastronomía e a cociña cambiaron a súa
preparación e preferencias ao longo dos anos pero segue
sendo unha práctica moi valorada e apreciada. polos
polas persoas
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra