CORT_0720 ABAU/2016-2017/CD21/xuño/11
Comisión Delegada 21
Convocatoria de exame Xuño
Tema A gastronomía
Opcións de visualización
Texto: Transcrición completa Versión final estudante Estándar ortográfico Estándar léxico Estándar gramatical Estándar discursivo
Mostrar: Cores Aliñación <pb> <lb>
Anotación: Lema estándar Lema orixinal Clase de palabra (estándar) Clase de palabra (orixinal) Tipo de desviación do estándar Fonte da forma non estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
As causas son a boa conxuntura económica
de hai uns anos que permitiu a creación de novos
sectores , a gastronomía elitista entre eles . Ademáis , os
programas de televisión como " Master Chef " tamén
xogan un papel importante na divulgación da
alta cociña. , ao igual que can les de YouTube
como o de Gordon Ramsey ou BrothersGreeEats , que
fomentan que no mundo de estrés e movemento continuos
no que vivimos , paremos ed e engulir e
comecemos a comer , a disfrutar da comida .
Persoalmente , penso que a alta cociña está
aquí para quedarse , e que cada vez será máis e máis accesible ao gran público ,
e tamén penso que cada vez haberá máis rapaces
que se interesen pola gastronomía , porque aínda
que comer é divertido , cociñar o é moito máis .
En poucas ocasións disfruto máis que cando estou
só na casa e me entra fame : o de
experimentar na cociña non ten prezo .
Sen embargo , o qu aínda que a alta cociña
vaia a máis , non creo que a cociña simple
vaia a menos ; o que creo é que os pratos
como o cocido , o xamón asado ou os guisos
van a ir sendo cada vez menos populares , porque
requiren de horas de traballo para unha experiencia
mediocre . Así , penso que avanzamos hacia unha
época con moito contraste culinario : consumo
habitual de comida rápida ( non bo lixo , necesariamente ) ,
e consumo esporádico de alta cociña .
Lenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descargar vista actual como txt