GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0771

ABAU/2016-2017/CD22/xuño/08

Comisión Delegada22
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A popularidade da cociña está disparándose nos últimos meses dun xeito incríble. Aínda que nun lugar como Galicia nunca pasa desapercibida. Son numerosas as festas que se fan cada ano en distintos puntos da nosa comunidade, entre outras a festa do polbo.

De cada vez máis persoas extranxeiras elixen o seu destino para disfrutar das vacacións fixándose en lugares de boa comida, para así poder disfrutar das actividades que queran realizar acompañándose de boa gastronomía, de modo que tamén coñecerán parte da cultura do lugar ao cal están a viaxar. A tradición dae productos como os pementos de padrón ou a tortilla de patacas dentro de Galicia.

Cada vez se a gastronomía caseira aumenta máis o noso interese porque de forma habitual unha gran cantidade de persoas comen comida basura por culpa de falta de tempo no traballo, que condicionará en moitos casos o aumento de peso. No mundo da cociña utilizan exclusivamente productos naturais que axudarán a túa saúde. A boa gastronomía non pasa de moda, sempre haberá interese pola degustación dun bo plato e pola cultura que esta detrás de todo o que comas.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt