GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0773

ABAU/2016-2017/CD22/xuño/10

Comisión Delegada22
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Dende o meu xeito de pensar, a gastronomía é acadou moita popularidade e moito recoñececmento últimamente polo feito de que antigamente, na época do franquismo, pasábase moita fame e había moita pobreza., polo que a xente non se preocupaba por comer ben, senón por comer.

Chegada a democracia e con ela os avances, tan non ía a ser menos a innovación na cociña. Penso que para os gastrónomos de hoxe en día, a cociña é máis do que nos consideramos que é; nalgúns casos conseguen facer cous receitas e innovadoras e peculiares que serven tanto para o ámbito do fogar como a nivel profesional.

O tema da gastronomía, dende o meu punto de vista, é moi interesante e está moi pouco valorado xa que debería estar algo máis involu gozar de algo máis de prestixio

Como en todos os ámbitos e sociais, esta tendencia de innovacións gastronómicas tamén se tratan de modas que irán evolucionando co paso do tempo. Sen embargo, non todos os niveis da sociedade a seguen xa que as persoas de máis idade do ámbito labrego, están acostumadas a comer moita cantidade de comida de receitas tradicionais xa que en décadas pasadas pasaban a maior parte do tempo traballando as terras e debían acumular forzas. A comida "moderna" no se caracteriza A pesar disto, pens especialmente pola gran cantidade en cada prato polo que non lles interesaría.

Sen embargo nos niveis na xuventude actual existe un gran interese pola cociña moderna e a súa revolución polo que, na miña opinión, esta tendencia continuará no tempo.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt