GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0776

ABAU/2016-2017/CD22/xuño/13

Comisión Delegada22
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A cociña hoxe en día xa non é un simple traballo, senón que pasa a converterse en arte para moitos. É así polo que isto non vai ser unha moda, senón que vai algo pasaxeiro

A cociña xa non é un simple traballo, para moitos converteuse nunha arte ou incluso nunha maneira de vivir. Pasou de ser un simple pasatempo ou traballo, a un cambio cultural e duradeiro.

Hoxe en día, son moitas as persoas que se adican á cociña pero este é un mundo de difícil acceso, xa que aqueles cunha grande imaxinación e ansias de renovar serán quen de triunfar. É así polo que se di que actualmente a cociña é arte: raz gornicións pequenas, combinación de cores, agradable presentación... A cociña pasou a ser a maneira de entender a vida e de disfrutala de moitas persoas, polo que non será algo pedecedeiro, senón que se converterá en cultura de cada un dos países.

Moitos dirán que tan é unha moda, pero é necesario sinalar que a cociña e a gastronomía cambiáronlle a vida a moitas persoas, dándolle á súa imaxinación e facéndoos desfrutar do seu traballo, mentres que tamén fan felices a aquelas persoas que gozan dela. del.

É as Así pois, non debemos deixar que a cociña sexa tan un pasatempo, so algo que fai desfrutar a centos de persoas. algo pasaxeiro. Débese continuar con esta nova tendencia que fai desfrutar a traballadores e degustadores.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt