GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0857

ABAU/2016-2017/CD24/xuño/05

Comisión Delegada24
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nestes últimos anos estamos experimentando ante os nosos ollos a evolución da cociña a nivel mundial. Ata A O desenvolvemento é tal que estanse empezando a introducir elementos químicos como o nitróxeno líquido ou a darse novos significados, chegando a calificarse como arte.

Esta nova concepción da cociña chegaría co avance da sociedade, áas novas tecnoloxías e a informatización de todo comercio. A evolución dao mundo cara a moedernidade fixo que se crease unha gastronomía diferente en cada cultura como a gastronomía de sentidos que non consiste en pro degustar e analizar os pratos, senón que a o deber das persoas é teren sentido eses pratos.

Por suposto, isto non se estancará aquí. A cociña de sentidos xa non é unha moda pasaxeira, é unha realidade. Son cada vez máis os chefs que se sumerxen neste mundo, querendo representar os sabores da súa terra. O mar, a aldea, a cidade, o frío, o calor, todos os factores contan para ofrecer ao "gourmet" unha experiencia completa e inolvidable.

Debido a satisfacción dos clientes e ao capital que a cociña ten recadado ao longo dos anos, estase fomentando cada vez máis esta práctica formando a futuros chefs que, sen olvidar a tradición gastronómica, van aprendendo pouco a pouco a nova cociña, os cruces de sabores e sensacións, a mellor preparación visual dos mesmos e cada vez máis innovacións que nos aseguran completamente unha gran experiencia.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt