GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0860

ABAU/2016-2017/CD24/xuño/08

Comisión Delegada24
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Cos medios de comunicación e as novas tecnoloxías é moi fácil que nos chegue información sobre o que se consoume noutros países e querer descubrir no probar novas cousas, ben coma unha simple imitación ou cun verdadeiro afán de innovación.

É propio das persoas intentar buscar cambios cando algo nos resulta monótono, e densde o meu punto de vista iso é o que pasou coa cociña .e a gastronomía.

Certas persoas cansáronse das comidas de sempre e buscan crear cousas novas, ata chegar a convertirse nunha competición de comida, e tendo en conta a dificultade pero unha competición tan seria que convértese nalgo nun asunto de profesionais.

Tendo en conta a dificultade deste concurso é normal que moitos dos triunfadores acaden grandes éxitos; normalmente a creación de restaurantes que terán moitísimo prestixio e tcase seguro dotarán o dono de grandes ganancias. Por iso, non as ganas de huír da monotonía ou e poden ser as causantes da popularid as novas tecnoloxías son causantes deste desenvolvemento, stamén pode deberse a motivos económicos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt