GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0867

ABAU/2016-2017/CD24/xuño/15

Comisión Delegada24
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na actualidade, a gastronomía está a dar un xiro de 180º e con iso as tradicións e formas alimentarias que durante moitas xeracións estiveron vixentes están a caer. Deste xeito a calidade e a cantidade van agora á inversa, xa que cando dende sempre o mellor restaurante era no que se pagaba pouco e se comía ate fartar,. Hoxe en día a gastronomía estase a convertir nunha arte e a boa mesa de agora básase nunhas racións máis reducidas pero máis elaboradas.

Porén, o que antes tiña de atractivo un asador ou un furancho, teno agora un gastrobar ou unha gastroteca. Por todas estas razóns a hostelería está a profesionalizarse e xa non vale calquera. As escolas de hostelería están a ter un auxe tremendo e un recoñecemento popular moi grande. Ao meu parecer a comida que é unha arte e un luxo en moitos dos casos, pero nalguns casos estamos a caer na ridiculez, presentando pratos onde hai que remexer pra encontrar a comida. Seamos coeerentes e ofertemos de todo, para que o consumidor elixa, non llo impoñamos.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra