GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0008

ABAU/2016-2017/CD01/xuño/08

Comisión Delegada01
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Un dos mellores placeres da vida é comer, por iso na actualidade a cociña ten tanto éxito. Hoxe en día hai moitos cociñeiros destacables do no mundo da cociña, por exemplo Arguiñano ou Ferrán Adriá entre moitos. Considero que a cociña ten tanto éxito porque a toda a xente lle gusta comer ben e probar cousas novas, non a mesma pasta ou empanada de sempre.

Actualmente está de moda a comida china, onde podemos destacar os famosos "yatekomo", pero en primeiro lugar, sin duda, a xente prefere ir ao "Macdonals" ou ao "Burger King". Nestes restaurantes de comida rápida, a xente sae encantada de alí, pero o que a xente non sabe e que esa comida tan deliciosa esconde detrás un gran número de grasas. Como xa todas as persoas deberíamos saber, non é sauda sano comer sempre porcalladas. Na miña opinión, penso que esta moda de ir un día e outro tamén ao "Macdonals" acabarase extinguindo, xa que a xente non é parba e non vai poñer a súa saúde en perigo.

Tamén penso que a comida está nono noso día a día, pola simpl sinxela razón de que existen numerosos programas de televisión que tratan sobre ela, por exemplo "Comando cocina".

En conclusión, vexo moi claro porque a cociña é un dos puntos fortes na actualidade. Está ben que se cren descubran tantos tipos de comid receitas, porque de esta forma o noso estómago nunca se aburrirá da comida.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra