GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0032

ABAU/2016-2017/CD02/xuño/07

Comisión Delegada02
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

É verdade que nos últimos anos a gastronomia e a cociña acadaron moita popularidade xa que se van descubrindo especias novas, mezclando alimentos para conseguir unha maior cantidade de sabores nun prato etc... Pero a parte diso que é o que fixo que conseguiran tanta popularidade? Pola miña parte eu creo que un prato ben presentado sempre gaña máis que un mal presentado, ainda que os dous sepan moi ben. Considero que as causas desta popularidade cousi son debidas a mezclar productos dunha cultura con outra xa que a xente soe pedir as novidades para probalas. Tamén en vez de mezclar os productos, servir pratos propios doutras zonas do restaurante. Ademáis, non se trata diso, tamén do sabor e da presentación, como Por moito que un prato esté ben presentado, se non ten o sabor que o complemente a xente deixará de pedilo, por iso se se convina ben a presentación xunto co sabor, aumentalle o prestixio. Hai que ter en conta que non vale calquera para ser gastrónomo ou cociñeiro, para ser gastrónomo tes que saber diferenciar moitas cousas nun prato para saber se está bo ou malo, e para ser cociñeiro, obviamente hai que saber cociñar.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra