GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0033

ABAU/2016-2017/CD02/xuño/08

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada02
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras177
Número de lemas93
Densidade léxica53
Número de enunciados6
Media de palabras por enunciado29.50
Número de palabras do enunciado máis longo41
Número de palabras do enunciado máis curto13
Número de parágrafos4
Media de enunciados por parágrafo1.50

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nestes últimos anos a gastronomía chegou a alcanzar tanta fama que hoxe en día é un d todos os traballos relacionados con ela son os que máis saída profesional teñen.

As causas que poideron darlle a esta popularidade son o desexo de experimentar, o ser humano necesita probar cousas novas, e hai persoas que deciden xogar coa cociña para dar a todo aquel que desexe novos praceres. Ademais dos prezos, é verdade que existe a alta cociña, aquela a que non todo o mundo pode aspirar, non obstante cada ve a comida pode darnos novos sabores sen necesidade de ir a unha das mellores cociñas.

En canto a esta popularidade, debe ser algo que se non se vai a quedar, si vai deixar unha gran pegada durante moitos anos. ao igual que todo

Cando algo nos gusta, quedámosnos con iso durante o maior tempo que poidamos. A a A comida é necesaria para a vida humana, xa non é algo que nos guste e se xa que temos que alimentarnos, facelo cunha bo cun bo prato, e que sexa novo e sorprendente fai que a cociña e a gastronomía sigan ganado popularidade.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt