GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0038

ABAU/2016-2017/CD02/xuño/13

Comisión Delegada02
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A gastronomía e a cociña gañaron peso na sociedade actual grazas á evolución da mesma sociedade cara o benestar e ao consumismo da poboación.

Dende comezos do século pasado., a gastronomía viúse favorecida por múltiples factores que seguen a aumentar na actualidade. O rápido crecemento da poboación, e sobretodo, da súa calidade de vida, provocou a necesidade dun maior número de gastrónomos e cociñeiros.

Isto favoreceu unha expansión dentro da calidad culinaria en xeral, e coas aportacións que ofreceron as novas tecnoloxías aos cociñeiros (electrodomésticos, conservación de alimentos, etc) a calidade dos pratos que se serven a diario aumentou considerablemente.

Na actualidade considero que o interés pola gastronomía e a cociña nace nos intereses principais das persoas na súa etapa de xuventude, é dicir, obter un traballo canto antes e cun bo salario.

Todo apunta a que o auxe da gastronomía e a cociña aínda non acadou o seu máximo esplendor, máis se o certo é que depende da saída e do salario que teñen estos ámbitos, o futuro sabe se é unha moda pasaxeira ou se o interés nestes ámbitos perpetuará.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra