GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0062

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/06

Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Dende hai uns anos, a gastronomía está a adquirir unha popularidade que nunca tivera. Poden ser moitas as causas do crecemento deste movemento sector, que poderiamos considerar xa coma un fenómeno de masas, pero a derradeira razón é en realidade a tecnoloxía. Na sociedade na que vivimos hoxe en día, todo está conectado. Podemos saber o que pasa en cada momento e en calquera lugar, e os nenos xa non teñen como modelos a seguir os cantantes ou act que poderiamos ter antes, senon que agora o que es de moda son as chamadas "bloggers". Pero, qué teñen en común estas bloggers co mundo da gastronomía? Día a día vemos como suben fotos, vídeos e publicacións en distintos restaurantes, que a imaxes de pratos que suscitan o interese da xente e aumentan inflúen á hora de decidir cál será o próximo restaurante que visitesmos. E é así, quén non quere ir ao comer no mesmo sitio que no que se sentou esa famosa q que seguimos día a diariamente? Pode que isto sexa unha moda pasaxeira, e que dentro de dous anos sexa outro sector o que suscita tanto interés entre a xente. Pero o mundo culinario sae moi favorecido grazas a estas novas tendencias, xa que agora tamén está presente na televisión en famosos programas como "Master Chef". É entón, que cando se o analizamos, podemos pensar que quizais, o sector culinario abriuse abriuse camiño cara á popularidade, e non pensa volver atrás.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt