CORT_0062
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/06
Comisión Delegada | 03 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Dende hai uns anos, a gastronomía está a adquirir unha popularidade que
nunca tivera. Poden ser moitas as causas do crecemento deste movemento
sector, que poderiamos considerar xa coma un fenómeno de masas, pero a
derradeira razón é en realidade a tecnoloxía. Na sociedade na que vivimos
hoxe en día, todo está conectado. Podemos saber o que pasa en cada momen
to e en calquera lugar, e os nenos xa non teñen como modelos a seguir
os cantantes ou act que poderiamos ter antes, senon que agora o que es
tá de moda son as chamadas "bloggers". Pero, qué teñen en común
estas bloggers co mundo da gastronomía? Día a día vemos como suben
fotos, vídeos e publicacións en distintos restaurantes, que a imaxes
de pratos que suscitan o interese da xente e aumentan inflúen á hora
de decidir cál será o próximo restaurante que visitesmos. E é así, quén
non quere ir ao comer no mesmo sitio que no que se sentou esa famosa
q que seguimos día a diariamente? Pode que isto só sexa unha moda
pasaxeira, e que dentro de dous anos sexa outro sector o que suscita
tanto interés entre a xente. Pero o mundo culinario sae moi favorecido
grazas a estas novas tendencias, xa que agora tamén está presente na
televisión en famosos programas como "Master Chef". É entón, que cando
se o analizamos, podemos pensar que quizais, o sector culinario abriuse abriuse cami
ño cara á popularidade, e non pensa volver atrás.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt