GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0067

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/11

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras158
Número de lemas85
Densidade léxica54
Número de enunciados4
Media de palabras por enunciado39.5
Número de palabras do enunciado máis longo56
Número de palabras do enunciado máis curto26
Número de parágrafos2
Media de enunciados por parágrafo2

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Nos últimos anos o tema da cociña púxose de moda xa que apareceron a través da televisión programas e concursos onde o que cociña mellor gana, e estos programas tiveron moita audiencia, xa que non transmite competencia entre os concursantes senón que tamén aprendes a cociñar.

A idea de que aprender a cociñar ou ser gastronómico impulsa a creatividade da xente, especialmente dos máis mozos que cada vez son máis os que aprenden a cociñar pronto. É probable que na sociedade actual o que esta de moda agora deixe de estalo nuns anos, xa que vivimos nunha sociedade de cambios moi rápidos. O máis seguro e que os programas relacionados coa cociña reemplacense por outros que a sociedade gústelle máis; pero o cociñar día a día nunca vai desaparecer xa que iso non é unha moda senón unha necesidade, ao igual cos gastrónomos que son fundamentais para facer unha crítica con valor sobre os pratos doutra xente.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt