GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0069

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/13

Ano de redacción2017
Curso2º de Bacharelato
Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
XéneroArgumentativo
MateriaLingua e literatura galegas
TemaA gastronomía
Número de palabras158
Número de lemas93
Densidade léxica59
Número de enunciados7
Media de palabras por enunciado22.57
Número de palabras do enunciado máis longo33
Número de palabras do enunciado máis curto15
Número de parágrafos3
Media de enunciados por parágrafo2.33

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Na actualidade a degustación de pr novos alimentos e os típicos dun lugar é máis habitual . Isto dase porque é máis fácil coñecer os diferentes produtos que se dan nas diferentes zonas do mundo grazas a Internet. Esto tamén influe dase xa que a moitas persoas gustalle publicar o que van comendo e tamén, directamente no Google Maps, podes encontrar a calificación que de lle dan os usuarios os bares, cafés ou restaurantes.

O meu parecer eisto non é unha moda pasaxeira xa que estas recomendacións van estar sempre presentes, aumentando o incluso o número de opinións incluso. Tamén dase esta popularidade da cociña dase porque vivimos nun país cunha economía onde os cidadáns poden permitirse este tipo de luxos. Pola contra nos países menos desenvolvidos estas costumbres non están presentes pero o seu dese crecemento económico podería fomentala, aumentando así así a popularidade da gastronomía.

En resumo, non é unha moda pasaxeira que desaparecera co tempo senon que pervivira mentres a nosa economía poida absorber este tipo de luxos permítanos estos luxos. estas costumes.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra