CORT_0072
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/16
Comisión Delegada | 03 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos tanto a cociña como a
gastronomía acadaron un gran papel.
Podemos ver como cada vez a xente se interesa
máis no mundo da cociña, xa que a nadie lle
gusta ter invitados na casa e non ser capaz
a cociñar nada especial para a ocasión.
Pola contra, a todo o mundo cando
organiza unha xuntanza, mesmamente familiar,
lle gusta preparar un bo xantar para deleitar a
todos os invitados. Logo vendoo dende un punto
de vista diferente, creo que moita xente tamen se
interesa pola cociña, polo feito da independización,
xa que ao abandoar a túa casa e verte com
pletamente só tes que interesarte por necesidade.
En cambio polo lado da gastronomía, grazas ao
desenvolvemento da economía e melloras no nivel de
vida, agora as persoas poden permitirse ir de
vacacións ou facer unha viaxe cultural, para
coñecer os paises, as culturas e a gastronomía.
Esta última persoalmente vexoa coma unha moda
pasaxeira, xa que como a día de
hoxe atopámonos a economía, creo que dentro
de pouco tempo se vai a haber unha
como moda pasaxeira penso que vai ser a
gastronomía ao completo, porque penso que cando
a xente se canse de viaxar ou cando os
recursos para viaxar se vexan reducidos, esta
moda de visitar paises novos para saber da
súa cultura vai rematar.
En cambio vexo como moda a máis
duradeira a o interese pola cociña, polo feito
de que cada día máis e máis xente se in
dependiza, e ao independizarse, teñen que apren
der a cociñar por pura necesidade.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra