GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0073

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/17

Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A cociña na actualidade ten unha popularidade moi alta provocada pola saturación saturación de programas de televisión relacionados coa cociña. En todas as canles teñen un programa o adicado a cociña, nos que os presentadores xa son prestixiosos cociñeiros, a saturación é t e é tan grande que ata hai un programas onde os cociñeiros son os nenos. Isto é unha moda pasaxeira que rematará cando os peixes gordos da televisión cansen destes programas ou cando a xente deixe de velos e xa non sexan rentables.

Hai rapaces que xa non queren ser futbolistas ou actores famosos, queren ser cociñeiros e ter unhas unha, dúas ou tres estrelas "Michelin".

Non creo que est este fenómeno sea un cambio cultural, penso que é unha desas modas pasaxeiras de un ou dous anos que terminanos por fartar a saturación dos programas. A televisión e os medios de comunicación en xeral normalmente son os causantes de que prefiramos unha cousa ou outra, pero se en todas as canles temos programas de cociña ás horas habituais habituais de ver a televisión, a xente termina por adaptarse. Outra causa desta moda é que os tres ou ou catro cociñeiros están por todos os programas de actualidade contando o bo que é ser cociñeiro.

As cousas que intentanos vender como a creatividade , a fusión dos sabores, quizais queden no olvido cando a xente volva a lembrar o ben que sab rico que están os pratos da súa avóa ou a posibilidade de comer atá fartar nas tabernas tabernas en vez de esperar anos para comer nun restaurante e pagando prezos grandes prezos


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra