GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0076

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/20

Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Cada vez son máis as novidades que nos chegan a diario e que falan sobre tipos de comidas, dietas ou, cada vez máis en aumento, sobre a cociña moderna e apertura de novos restaurantes con esas concepcións.

Por unha parte este exito ou popularidade que está obtendo hoxe en día a gastronomía e debido á cociña de ahora. Esto trae consecuencias no sentido de que cada vez a xente, sobre todo os que son moi exquisitos, deixa de lado o tradicional, o que nos mantivo durante todos estes anos, polas novas técnicas que apareceron recentemente. Eu son dos que pensan que é mellor un bo plato de comida, que estea ben preparado, que unha mínima cantidade con mil técnicas.

Por outra parte, o avance e desenvolvemento de este novo tipo , leva consigo a modernización das cousas, a parte de que suele ser unha comida saludable, que nunca ven mal. Estas novas técnicas e metodos no tratamento dos alimentos xera moi bos resultados á par que impresionantes. Non parece un plato de comida, mais cando o tes diante e o probas daste de conta de que vale a pena. A multitude de sabores e de texturas engadidas é alucinante, e por suposto, aprobo tamén ese tipo de manxar.

En conclusión penso que o avance nunca ven mal pero que non deberíamos deixar nunca de lado a tradición, o típico de cada zona, sexa saludable o sin selo tanto.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt