CORT_0076 ABAU/2016-2017/CD03/xuño/20
Comisión Delegada 03
Convocatoria de exame Xuño
Tema A gastronomía
Opcións de visualización
Texto: Transcrición completa Versión final estudante Estándar ortográfico Estándar morfolóxico Estándar léxico Estándar gramatical Estándar semántico Estándar discursivo
Mostrar: Cores Aliñación <pb> <lb>
Anotación: Lema estándar Lema orixinal Clase de palabra (estándar) Tipo de desviación do estándar Fonte da forma non estándar Corrección derivada Conector
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Cada vez son máis as novidades que nos chegan a
diario e que falan sobre tipos de comidas , dietas ou ,
cada vez máis en aumento , sobre a cociña moderna
e apertura de novos restaurantes con esas concepcións .
Por unha parte este exito ou popularidade que está obtendo
hoxe en día a gastronomía e debido só á cociña de
ahora . Esto trae consecuencias no sentido de que cada
vez a xente , sobre todo os que son moi exquisitos ,
deixa de lado o tradicional , o que nos mantivo durante
todos estes anos , polas novas técnicas que apareceron
recentemente . Eu son dos que pensan que é mellor un bo
plato de comida , que estea ben preparado , que unha mínima
cantidade con mil técnicas .
Por outra parte , o avance e desenvolvemento de este novo
tipo , leva consigo a modernización das cousas , a parte
de que suele ser unha comida saludable , que nunca
ven mal . Estas novas técnicas e metodos no
tratamento dos alimentos xera moi bos resultados
á par que impresionantes . Non parece un plato
de comida , mais cando o tes diante e o probas
daste de conta de que vale a pena . A multitude de
sabores e de texturas engadidas é alucinante , e por
suposto , aprobo tamén ese tipo de manxar .
En conclusión penso que o avance nunca ven mal pero
que non deberíamos deixar nunca de lado a tr adición ,
o típico de cada zona , sexa saludable o sin selo tanto .
Lenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Descargar vista actual como txt