GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0077

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/21

Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

A boa cociña non creo que sexa algo pasaxeiro senón un cambio cultural debido a que é algo creativo, artístico, onde pódese un locer coa presentación dun prato ou atopar unha combinación de sabores novidosa. Ademais preténdese maximizar a calidade do producto, que, nos tempos que corren con isto da comida rápida e a comida basura é algo que se agradece porque moita xente ten problemas derivados da alimentación, xa que, a maioría dos productos que consumimos habitualmente do supermercado son produtos trasxénicos.

A alta cociña ademáais busca a hixiene por riba de todo e ofrece un expectáculo de sabores, ben é certo que este tipo de cociña non é apta para tódolos públicos posto que non é unha cociña económica, precisamente, ou, pode ser que non lle guste.

Pese a isto o avance da alta cociña supón tamén que a cociña do día a día tamén avanza, os chefs dos máis prestixiosos restaurantes crean libros de recetas pra facer na casa, para disfrutar dunha boa comida sen gastarnos un diñeiral.

Ademais esta cociña e saudábel e soe ser variada e iso e moi bo para a saúde aínda que está máis orientada ó paladar e o sabor, as cores, a arte en xeral por iso existen correntes artísticas tamén dentro da cociña. É posíbel que a cociña tal e como a coñecemos desapareza pero haberá novas correntes onde se empregarán novos produtos para obter novos sabores.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt