CORT_0077
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/21
Comisión Delegada | 03 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A boa cociña non creo que sexa algo pasaxeiro senón un cambio cultural
debido a que é algo creativo, artístico, onde pódese un locer coa presentación dun prato
ou atopar unha combinación de sabores novidosa. Ademais preténdese maximizar a calidade
do producto, que, nos tempos que corren con isto da comida rápida e a comida basura
é algo que se agradece porque moita xente ten problemas derivados da alimentación, xa que,
a maioría dos productos que consumimos habitualmente do supermercado son produtos trasxénicos.
A alta cociña ademáais busca a hixiene por riba de todo e ofrece un
expectáculo de sabores, ben é certo que este tipo de cociña non é apta para tódolos
públicos posto que non é unha cociña económica, precisamente, ou, pode
ser que non lle guste.
Pese a isto o avance da alta cociña supón tamén que a cociña
do día a día tamén avanza, os chefs dos máis prestixiosos restaurantes crean libros
de recetas pra facer na casa, para disfrutar dunha boa comida sen gastarnos un
diñeiral.
Ademais esta cociña e saudábel e soe ser variada e iso e moi bo
para a saúde aínda que está máis orientada ó paladar e o sabor, as cores,
a arte en xeral por iso existen correntes artísticas tamén dentro da cociña. É posíbel
que a cociña tal e como a coñecemos desapareza pero haberá novas correntes onde
se empregarán novos produtos para obter novos sabores.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt