GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0104

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/06

Comisión Delegada04
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

O auxe da gastronomía e a cociña ten, na miña opinión, varias causas que se relacionan directamente coa situación social que estamos a vivir. Por unha banda a crecente especialización fai que os e aparición de formacións máis completas fan que os grados medios e as formacións non universitarias convirtanse nunha alternativa moi atractiva para todos aqueles asustados polo esforzo que suporía estudar unha carreira e titulación universitaria e logo un master, ademáis de en ofrecer unha vía máis rápida e segura á incorporación ao mundo laboral ao tratarse de ciclos máis breves e campos con orientados precisamente ao mundo laboral e campos con moita demanda. tamén é común a realización dun destes ciclos antes dao tit grao universitario, xa sexa por gusto ou por necesidades económicas e persoais para conseguir un respaldo económico ao poder traballar nese sector. que é certo que hay un gran factor social e tratase probablemente dunha moda que cos anos diminuirá o seu número de afil seguidores, máis cabe decir que é un campo con moito futuro ao ser especialmente difícil de industrializar, e que se ben a demanda pode diminuír, non é probable que desapareza. En síntese a sinxeleza e ampla salida laboral desta destos sectores xunto coa sua produ difícil industrialización que consiguen que perdure no tempo converten á cociña e á gastronomía en dous sectores moi prometedores.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txt